top of page
Salie2.jpg

Huisreiniging

Het kan zijn dat je je niet op je gemak voelt in bepaalde ruimtes van je huis of je werkplek. De energie voelt bijvoorbeeld zwaar aan, je kunt bijvoorbeeld niet slapen, je wordt onrustig, verdrietig zonder aanwijsbare reden, je kan je niet concentreren op een bepaalde plek.
 

Alles is energie. Misschien herken je het volgende voorbeeld: je loopt een kamer in waar twee mensen zijn, ze stoppen met praten als je binnenkomt. Toch voel jij dat er spanningen zijn tussen de twee mensen en dat er mogelijk harde woorden zijn gevallen. In de ruimte ‘hangt’ nog de energie van de spanning die tussen de twee mensen aanwezig was. Deze energie-residuen kunnen in een ruimte achterblijven. Als iemand vaak heftige emoties heeft gehad in een bepaalde ruimte kunnen deze emoties een energetische lading achterlaten. Dit kunnen emoties zijn van jezelf, je huisgenoten, je collega’s, of van vorige bewoners.
 

Het kan voorkomen dat je op bepaalde plekken in een ruimte een vervelend gevoel krijgt, je kippenvel krijgt of zelfs bepaalde geluiden hoort die je niet kunt verklaren. Het is mogelijk dat er entiteiten (overleden zielen die niet nog geheel zijn overgegaan en nog in de aardse sfeer verblijven) in een huis of bepaalde ruimte van een huis verblijven.
 

Bij een huisreiniging stem ik mezelf af en ga ik op zoek naar de achtergebleven energie of de achtergebleven entiteit. Door middel van de reinigende rook van salie, de helende klanken van de drum of ratel en door middel van gebed schoon ik de energie op en/of verzoek ik de entiteit te vertrekken door deze naar het Licht te begeleiden. Indien nodig geef ik je nadien adviezen om de ruimte ‘schoon’ te houden.

bottom of page