top of page
natuurcoaching liggend2.jpg

Natuur Coaching

Tijdens een wandeling in de nabije natuur voeren we een coachingsgesprek  en gebruiken we de natuur als spiegel.

Een coachingsgesprek kan ook makkelijk plaatsvinden al wandelend in de natuur. Vind je het lastig uit je woorden te komen, omdat je niet gewend bent om te praten over jezelf, of omdat tegenover elkaar zitten benauwend aanvoelt? Door het lichaam in beweging te zetten kom je beter in contact met je gevoel en kun je meestal makkelijker praten.

Natuurcoaching verdiept het coachingsgesprek doordat we de natuur als spiegel gebruiken. Je kunt een healing- of krachtceremonie uitvoeren door een zogenoemde ‘zandtekening’ te maken of door een water- of vuurceremonie te houden. Deze ceremoniële manier van werkt krachtig op je in mede omdat je er zelf een actieve, creatieve vorm aan geeft. Via de natuur ontdek je je eigen innerlijke wijsheid en zul je realiseren dat je zelf een schepper bent.

De natuurcoaching kan bijvoorbeeld plaatsvinden in een park, een wandelgebied in jouw omgeving, rondje Cleene Hooge, in waterwingebied Oranjezon, aan zee of bij het Veerse meer. Voor een natuurcoaching trek ik 2,5 à 3 uur uit.

bottom of page