top of page

Aanbod Sjamanistische Healing & Coaching

Door een healing kom je opnieuw in contact met je Zelf, je Ziel (onze wezenlijke essentie) en de richting die je in je leven wilt volgen. Via een trancereis die ik voor je maak, ontvang je kracht en een boodschap van je Gids(en) die je tot steun willen zijn. Energie die niet meer bij je hoort wordt verwijderd en licht-energie zal worden gebracht, waardoor je weer een beeld kan vormen van je meest stralende zelf. Verloren zielendelen kunnen weer bij je teruggebracht worden, waardoor je je meer heel en compleet zult voelen. Deze healingen werken door op je lichaam, geest en Ziel.

Na afloop ontvang je een schriftelijk verslag van de trancereis die ik voor je heb gemaakt met daarin de boodschappen van je Gids(en) en de details van de healing die je hebt ontvangen. Het lezen van het verslag brengt de energie van de healing weer terug in de herinnering en de ontvangen boodschappen werken erdoorheen.

Hieronder vind je een divers aanbod waarmee ik werk.

Uil.JPG

In een trancereis, die ik voor je maak, maak ik contact met jouw gids, krachtdier of helper. Jouw gids zal het ‘medicijn’ voor jou doorgeven, informatie verschaffen over wat er aan de hand is en wat voor stappen je in je dagelijks leven kunt nemen om meer in je eigen kracht te komen. 

Lees meer

web.jpg

Soul Retrieval

Door trauma, shock of een ingrijpende levensgebeurtenis 
kan een zielendeel zich van je hebben verwijderd. Het zielendeel, dat geraakt is door het trauma, heeft zich van je losgemaakt om de gebeurtenis en de volledige impact van de pijn van die ervaring te kunnen overleven.

Lees meer

blauwe hemel witte wolken2.jpg

Licht Transfiguratie
Healing en Coaching

Tijdens een Licht transfiguratie healing wordt zwaardere energie, energie die je niet meer dient, verwijderd en Licht zal worden teruggebracht. Je zult opnieuw contact maken met je meest stralende zelf.

Lees meer

huisreiniging.jpg

Huisreiniging

Het kan zijn dat je je niet op je gemak voelt in bepaalde ruimtes van je huis of je werkplek. De energie voelt bijvoorbeeld zwaar aan, je kunt bijvoorbeeld niet slapen, je wordt onrustig, verdrietig zonder aanwijsbare reden, je kan je niet concentreren op een bepaalde plek.

Lees meer

bottom of page