top of page
blauwe hemel witte wolken2.jpg

Licht Transfiguratie, Healing en Coaching

“Alles om ons heen is gevuld met Licht. Ook in de materie is Licht aanwezig. Er stromen elke seconde duizenden Licht-partikels jouw kant op… adem ze in…We zijn wezens van eindeloos Licht. Ons potentieel is wandelen in Licht.” (Roel Crabbé - Anam Cara)
 

Tijdens een Licht transfiguratie healing wordt zwaardere energie, energie die je niet meer dient, verwijderd en Licht zal worden teruggebracht. Je zult opnieuw contact maken met je meest stralende zelf.
 

“Schaduw is er bij de gratie van Licht. Omdat je in het Licht staat worden er schaduwen op de muur geworpen. Je schaduwkanten zijn leerkansen om je opnieuw het Licht te herinneren en terug te keren naar het Licht.” (Boodschap van mijn persoonlijke Gids tijdens een Licht Transfiguratie reis.)
 

Na afloop van de healing staan we stil bij hoe jouw meest stralende zelf eruit ziet en wat je volgende stappen zijn op weg naar jouw meest stralende zelf en de toekomst die je wenst. In overleg kunnen we meerdere sessies afspreken om verdere healing te ontvangen en coaching op de vordering van jouw proces, op jouw bouwstenen voor een nieuwe realiteit.

bottom of page