top of page

Recensies

Sandra

“Na maandenlange pijn in mijn schouder en arm bracht een kennis mij in contact met Bermath. Haar uitleg was duidelijk en de doelen werden opgesteld. Ook tijdens de behandeling werd alles duidelijk verteld. En wat er eventueel kon gebeuren in de dagen na behandeling. Voor mij was het alsof ik bij een oude vriendin was, zo op mijn gemak was ik.

Na 4 behandelingen was de pijn verdwenen. Ik kon mijn arm weer volledig gebruiken, iets wat maanden niet kon zonder pijn. Ik ben blij dat ik ben geholpen door Bermath en ik kan het een ieder aanbevelen.” 

A.F.

“Je straalt als behandelaar veel rust uit, waar ik rustig van wordt. Daarnaast sta ik na iedere behandeling weer versteld hoe je met je energie mijn lichaam doet bewegen. Waardoor ik terug kom in de stand waar ik in zou moeten staan.”

T.P.

“De Regenesis behandelingen zijn afgerond voor slijmbeursontsteking/ monnikskapspier en de laatste keren voor de instabiliteit in knie na een val. Regenesis heeft veel teweeg gebracht in het herstellend proces van mijn eigen lichaam en geest. Het was voor mij een bijzondere ervaring om te voelen dat mijn lichaam geactiveerd kan worden voor herstel van binnenuit. Het heeft gezorgd voor een groter bewustzijn van energie en wat dit kan doen. De behandelingen waren erg intens en gingen ook gepaard met diverse emoties. Blijkbaar moest er het nodige nog geheeld worden en waren de blessures een startpunt voor verder helen. Bermath, was daarin altijd heel geduldig en rustig. Ze informeerde altijd erg goed over wat ze ging doen en dat geeft vertrouwen zodat je je ook echt over kan geven en kunt ontspannen en in alle rust de energie kunt ontvangen en het helen kan ervaren. Terugkoppelingen waren ook erg fijn en als ik vragen had na een behandeling werden die ook altijd snel en kundig beantwoord. Het effect van de behandelingen waren in mijn geval altijd wel meteen voel en ook zichtbaar. Ook dagen erna ervoer ik nog steeds de energie en kon het ook zelf weer oproepen door aan het moment terug te denken van behandeling. Ik zou het zeker aanraden aan mensen in mijn omgeving.” 

Jolanda

“Mijn regenesis ervaringen bij Bermath zijn zeer goed. Bermath zelf voelt als heel betrouwbaar, zacht, en ook heel duidelijk in wat ze doet. De behandelingen voelen heel prettig aan, je voelt wel heel goed wat de blue dot energie doet. Langzaam maar zeker trad de verbetering in mijn klachten op en kon ik medicijnen afbouwen. Ook tussen de behandelingen begeleidt ze je goed met vragen en ervaringen. Ik ben heel tevreden.” 

Esther

"Van Bermath heb ik een healing mogen ontvangen. Ik vond dit een bijzondere en hele mooie ervaring! Ik ervaarde heel veel liefde en er zijn bij mij echt wat oude “pijnresten" verdwenen waardoor ik mij nu een stuk lichter voel. En als kadootje ontving ik een aantal dagen later van haar een handgeschreven brief met wat zij tijdens haar “reis” heeft ervaren, gezien en heeft gevoeld. Met een plaatje erbij van mijn krachtdier! Ik vond dit erg attent en fijn omdat je toch veel weer vergeet van wat er allemaal na afloop wordt verteld en nu kan je het fijn nalezen.   Heel erg bedankt Bermath!"

Frans

"Bij Bermath heb ik een Lichthealing en Soul Retrieval ontvangen die me veel inzichten hebben gegeven. De symboliek en ervaring van de reis die Bermath voor je maakt, werkt diep in je systeem door en raakt plekken aan die geheeld willen worden. Haar manier van werken is zowel krachtig als nederig, waardoor een zuivere verbinding ontstaat tussen de spirits, haarzelf en jouzelf. Daar werd ik stil en dankbaar van. Heel fijn om na afloop nog een verslagje van de reis op papier te krijgen."

Tanja

"Onlangs heb ik een healing bij praktijk Helmgras ontvangen. Ik heb Bermath ervaren als toegewijd, vriendelijk, rustig en professioneel. De healing heeft me een prachtig inzicht gegeven en een belangrijke sleutel waardoor ik weer een stapje verder ben gekomen op mijn pad! Dankbaar hiervoor!"

Jeanine

"Afgelopen week heb ik een hele fijne healing ontvangen van Bermath. Het was een bijzondere ervaring. Ze geeft je door haar rustige uitstraling het gevoel dat je mag zijn wie je bent.
De healing heeft mij mooie inzichten gegeven waar ik zeker iets mee kan. 
Zeker een aanrader. Dank je wel hiervoor."

Amanda

"Ik heb meerdere sjamanistische healings van Bermath mogen ontvangen. Daarvoor ben ik heel erg dankbaar. Ze werkt zeer professioneel en intuïtief. 
Ze voelt haarfijn aan wat je nodig hebt en laat de healing toe. Heb je grote levensvragen of wil je gewoon weten wat je beste volgende stap is in dit levensweb, geef jezelf een kado en ga naar Praktijk Helmgras."

bottom of page