top of page

Voorwaarden & Voorbereiding

Voorwaarden Sjamanistische Healing:

Als je last hebt of recentelijk hebt gehad van een psychose dan kan ik enkel een healing uitvoeren na overleg met en instemming van je behandelend arts of therapeut. Vooraf vraag ik middels een schriftelijke verklaring je toestemming om te mogen overleggen met je arts/behandelaar. Als je medicatie gebruikt, dien je deze gewoon door te slikken. Een sjamanistische healing is geen vervanging voor een medische behandeling, maar kan wel aanvullend werken.


Voor een healing:

Kom je voor een healing, maak dan je intentie krachtig over wat je los wilt laten en waar je verbetering wenst in je leven. Jouw intentie zal de healing versterken. Gebruik voor een healing of coaching geen alcohol of drugs.

 

Na een healing:

De healing kan een na effect hebben. Je kunt je licht en ‘opgeruimd’ voelen. Het kan ook zijn dat je in eerste instantie enig ongemak voelt na een healing, omdat er veel is aangeraakt in je onderbewustzijn, je lichaam en jouw energetisch veld. Ik adviseer je tijd in te ruimen na een healing en rust te nemen. Ook adviseer ik om voldoende te drinken (water of kruidenthee) om je lichaam goed te reinigen van afvalstoffen. Ik adviseer je ook na de healing geen alcohol of drugs te gebruiken.

Disclaimer:

De behandelaar stelt geen diagnoses. Regenesis®  behandelingen kunnen zo nodig aanvullend gegeven worden op; allopatische en homeopathische geneeswijzen, acupunctuur en therapieën gericht op emotionele verwerking.

 

De behandelingen zijn geen vervanging voor medisch advies of zorg van daarvoor opgeleide professionals. Neem ten alle tijde verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid.

 

bottom of page