top of page
workshop drum.jpg

Workshop Geleide Meditatie met Drum

Via een geleide meditatie/visualisatie, begeleid door de klanken van de Drum, ga je op bezoek in je eigen virtuele tuin en zul je een ontmoeting hebben met je Gids (Krachtdier, Begeleider, Engel). Je zult vragen kunnen stellen aan je Gids en een boodschap terugkrijgen.
 

Na de meditatie/visualisatie is er ruimte om jouw virtuele tuin en de ontmoeting met je Gids uit te werken op schrift; hetzij geschreven, hetzij uitgetekend.
 

Deze geleide meditatie/visualisatie bied ik in groepsvorm aan; of als workshop aangekondigd in de agenda of op verzoek van jou en de groep die je zelf kunt samenstellen (vanaf 4 tot maximaal 12 personen). De workshop kan plaatsvinden in een huiskamer. In overleg kan de workshop ook plaatsvinden in een (nader te bepalen) groepsruimte.
 

Voordat de meditatie/visualisatie start zal ik beginnen met iets meer te vertellen over sjamanisme en de helende werking van de sjamanistische healing. Na de meditatie/visualisatie en het uitwerken ervan is er gelegenheid tot het delen van jullie ervaringen en het stellen van vragen.

bottom of page